Eurojuris Norge ble etablert i 1991 og er en landsdekkende sammenslutning av 17 selvstendige advokatfirmaer. I dag teller vi ca. 240 dyktige advokater og over 300 medarbeidere totalt. 


Eurojuris Norge tilrettelegger faglig og kommersielt samarbeid mellom firmaene og advokatene, og våre advokater tilbyr juridiske tjenester til næringslivet, organisasjoner, det offentlige og privatpersoner.
 

Advokatfirmaene i Eurojuris Norge har en sterk lokal forankring og er ledende firmaer innen sine regioner. God lokalkunnskap kombinert med høy juridisk kompetanse sikrer en effektiv gjennomføring av oppdragene til en riktig og konkurransedyktig pris. Kunnskaps- og erfaringsdeling på tvers av alle medlemsfirmaene er ett av Eurojuris Norges viktigste prinsipper, og bidrar til at alle våre medlemsfirmaer kan levere en enda bedre tjeneste til sine kunder.  


Eurojuris Norge AS
Nedre Storgate 19
Pb. 294 Bragernes
3001 Drammen

Phone+47 32 25 55 00
Fordeler ved å bruke en Eurojuris-advokat:

Vi har lokalkunnskap om bransjen og aktørene, en kunnskap som ofte er avgjørende for å få til gode løsninger for våre klienter. Gjennom vår nasjonale og internasjonale tilknytning i Eurojuris-nettverket er du sikret høy kvalitet på våre tjenester.

www.eurojuris.no