Advokatfullmektig - Arbeidsrett
Oppdatert 17.3.17

Vi søker advokatfullmektig innen faggruppen for arbeidsrett. Arbeidssted er Projures kontor i Stavanger sentrum samt på Bryne ved behov. 

Arbeidet omfatter vanlig juridisk fullmektigarbeid samt foredrag på våre frokostseminarer, artikkelskriving mv.  Du må ha interesse for fagfeltet arbeidsrett og gjerne kompetanse innen individuell eller kollektiv arbeidsrett fra studiene. Studenter som avslutter studiene våren 2017, er også velkommen til å søke.


Arbeidsrett er et sentralt fagområde hos Projure. Vår faggruppe for arbeidsrett ledes av partner/advokat (H) Sigrun Sagedahl og består i dag av 6 advokater. Våren 2017 har Projure 15 advokater i alt.

Innen arbeidsrett rådgir Projure bedrifter og organisasjoner i saker om omorganisering, nedbemanning, outsourcing, virksomhetsoverdragelse mv. samt i løpende personalsaker og saker om oppsigelse og avskjed. Projures advokater bistår også arbeidstakere i saker om ansettelse samt ved oppsigelse eller avskjed og i forhandlinger om sluttavtale. Våre advokater prosederer saker på alle domstolsnivåer.

Projures advokater har juridisk spisskompetanse, samtidig som de har fokus på fakta og er opptatt av å finne gode, praktiske løsninger til beste for kunden. Som firma er vi kjent for et godt, uhøytidelig arbeidsmiljø.

Søknad vedlagt karakterutskrifter og attester sendes per e-post til administrasjonsleder Linda Engelsgjerd, linda.engelsgjerd@projure.no. Søknaden merkes "Arbeidsrett". Spørsmål om stillingen kan rettes til Linda per e-post eller telefon 51 85 84 00 / 901 777 09.

Søknadsfrist 7. april 2017