Sweden, Oland, Close-up of rope

Frokostseminar torsdag 12. mai – Aksjonæravtaler – er nå det nødvendig?

Påmelding

Tid og sted

Dato: 12.05.2022

Frokostseminaret avholdes i Projure sine lokaler.

Torsdag 12. mai kl 0815-0930

Nedre Holmegate 30, 4. etasje, Stavanger

Foredragsholder

Marlin Jespersen, Secant

Per Bergstad, Projure Advokatfirma


Om kurset

Alle som driver virksomhet sammen med andre vil før eller siden komme i situasjoner hvor de må foreta veivalg om hvilken retning selskapet skal ta. Skal selskapet selges, skal en eller flere kjøpes ut, eller oppstår det uenigheter mellom eierne i en slik situasjon?
Aksjeloven gir ikke i seg selv alltid tilstrekkelige løsninger. En god og gjennomarbeidet aksjonæravtale vil i slike situasjoner være et helt avgjørende verktøy, ikke nødvendigvis for å løse alle utfordringer eierne er kommet opp i, men velegnet for å finne løsninger som alle kan leve videre med.
Aksjonæravtaler bør skreddersys til det enkelte selskapet og dets eiere avhengig av selskapets eier- og kapitalstrategi.

Marlin Jespersen fra Secant og Per Bergstad fra Projure inviterer til gratis frokostseminar om temaet aksjonæravtaler, og vil gi råd og tips om hvorfor aksjonæravtaler bør inngås og hva som bør tas med i avtalen. De vil videre gå inn på prisingsmekanismer og ha fokus på hvilken type aksjonæravtale det enkelte selskap bør ha fokus på, avhengig av type virksomhet og hvor i livsløpet virksomheten er.

 

Vil du motta kursinvitasjoner fra oss? Klikk her for å melde deg på vårt på vårt nyhetsbrev.

Kontakt oss

Besøk oss

Nedre Holmegate 30,
4006 Stavanger
Fjerde etasje

Kontaktskjema